Bedrijfsinformatie

Bedrijfsoverzicht

DatingBuzz is een klantgerichte onderneming met een focus op de ontwikkeling en het beheer van geavanceerde internet contactadvertenties en dating-infrastructuur. Onze technologie voert een aantal van de meest veelzijdige, gebruiksvriendelijke online dating sites aan en wordt continu verfijnd en verbeterd naargelang de behoeften van de gebruikers en de technologische innovaties.

Complete privacy

De privacy van onze gebruikers is voor ons van het allergrootste belang. De persoonlijke gegevens van onze leden worden veilig en discreet behandeld en opgeslagen -en worden nooit vrijgegeven. Je vindt meer details in ons privacy-beleid.

Technologie

Het DatingBuzz-netwerk is gebaseerd op erg gesofisticeerde technologie die door ons in de laatste 12 jaar ontwikkeld en verfijnd werd. Onze innovatieve technologie maakt dit het ideale platform voor het ontwikkelen van nieuwe Internet-datingsites. Enkele van de hoogtepunten zijn:

Branding

DatingBuzz-technologie is ontworpen om "white label"-rebranding te ondersteunen. Dit houdt in dat onze partners zorgen voor de promotie en groei van hun eigen brand, met een site die hun specifieke brand weerspiegelt.

Meerdere talen

Sites kunnen worden geproduceerd is vrijwel elke taal, inclusief meerdere talen op één site waar nodig.

Doelgroepen

Ons uitgekiende ontwerp ondersteunt het creëren van nieuwe sites om specifieke doelgroepen te onderhouden, zoals:

  • Geografische regio's - per stad, provincie of land
  • Specifieke culturele groeperingen
  • Religieuze groeperingen
  • Levensopvattingen - bv. homosexuelen

Pasklare inhoud

De inhoud van ledenprofielen kan aan de site doelgroep worden aangepast. Dit kan door het toevoegen van extra categorieën en vragen specifiek voor de doelgroep, of juist het weglaten van vragen die niet van toepassing zijn.

Intelligente Database-Partitionering

Het DatingBuzz-systeem omvat gesofisticeerde database partitionering. Ledenprofielen kunnen over het hele netwerk te zien zijn, of beperkt worden tot één of meerdere specifieke site(s).

Geavanceerde administratie

Het administratie systeem biedt een volledig beheer aan van de leden-accounts alsook gedetailleerde rapporteringen van bezoekersstatistieken.

Betalingsverkeer

Inschrijvingen worden verwerkt via een slimme en zekere betalingsgateway. Deze betalingsgateway ondersteunt transacties in verschillende munteenheden, automatisch vernieuwen (domicilering) en geavanceerde opsporing van fraude.

Kant-en-klare werking

DatingBuzz levert een complete, kant-en-klare service aan haar partners. Wij zorgen ervoor dat alles werkt en doen de administratie, zodat jij je handen vrij hebt om je te richten op de marketing en de ledenwerving

Degelijk financiëel model

Het financiële model van DatingBuzz is gebaseerd op een logische insteek die werkt. Het mooiste is dat je een site kunt opzetten zonder grote investeringen te doen.

Laat DatingBuzz voor jou werken!

Wanneer je je eigen datingservice wilt opzetten of wanneer je je al bestaande Internet-dating service wilt verbeteren neem dan aub contact op. Een van onze internationale klantenservice-managers zal dan contact met jou opnemen en de vereisten met je bespreken.

Sites die door DatingBuzz worden bestuurd